Telemark

Telemark fylke er et Norge i miniatyr. Fra Kragerø og Bamle i sør inn Grenlandsfjorden og opp slusene ved Skotfoss inn Nordsjø til Notodden eller videre langs Telemarkskanalen forbi Ulefoss og Lunde videre til Kviteseid og Dalen. Øst-Telemark som er området fra Notodden langs vassdraget til Tinn, Rjukan, Gaustablikk og Rauland. Vest-Telemark grenser til Aust-Agder, Rogaland og Hordaland. Hardangervidda strekker seg fra Buskerud i øst til Hordaland i vest. Den sørlige delen av Hardangervidda er i Telemark. Link til kart over Telemark: les mer..

Kilen 622

  

Ski In / Ski Out på Gaustablikk

Velutstyrt leilighet i Kilen på Gaustablikk

Her renner du rett inn i skianlegget og har tilgang på 12 heiser og over 34 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader. Samt 80 km med flotte langrennsløyper i naturskjønne omgivelser.  

  • Tre soverom
  • 7 sengeplasser
  • Parkering ved huset

Vrådal Ferie

  

Ferie Vrådal har flere hytter til utleie i Vrådal.

Hyttene ligger midt mellom det meste og kun 4 km til Vrådal sentrum.

Innen 3 -5 min har du

  • Alpinanlegg
  • Badstrand
  • Turområde

Ferie Vrådal har hytter fra 6 - 12 sengeplasser med mulighet for leie av lintøy og vask ved avreise. Hver hytte er innredet ulikt, men felles for alle hytter er at det tilfredstiller våre krav til standard og sikkerhet.

  

Treungen Feriehus

Treungen Feriehus er et nostalgisk hus i sveitserstil, bygd i 1916 som et av Treungens første hoteller. I dag er det et Gjestehus for  selskap, overnatting, week-end eller ferie.

Treungen feriehus, ligg i sørenden av Nisser i Nissedal kommune. 15 km frå Gautefall.

Huset innehlder stort kjøkken og tre små koselege stover.
Det er 6 gode soverom med kaldt og varmt vatn og eit stort felles bad. 
Her er det plass til hyggelege selskap med storfamilien eller gode vener.

Gjestehuset ligg nær Nisser, med fine sandstrender og gode bademuligheter, helt topp som base for ferieopplevelser i nærområdet.

Saga Camping Treungen

Saga Camping hytter og båtutleie i Treungen.

Saga Camp har 10 store og små utleiehytter kun noen meter fra strankanten ved Nisser. Helårsåpen for caravangjester og døgnbesøkende som ønsker å leie en hytte for natta.

De største hyttene har fire sengeplsser og passer bra til en familie, de er utstyrt med kjøkken- og kokeutstyr. Alle har tilgang til felles område og vårt sanitærbygg.

Til Gautefall alpinanlegg er det kun 15 km.


Her kan du også leie robåt, kano, kajakk, sykkelbåt og båt med motor.

Fiske- og toppturer
          Fiskelykke